Hogyan lesz nagyobb forgalom blog marketing szalagcímekkel?

Azaz, a blog marketing egyik kulcstényezője a több forgalmat generáló profi szalagcímekben rejtőzik.

5 tipp hogyan tudsz könnyedén készíteni mágneses vevőcsalogató szalagcímet?

5 tipp hogyan tudsz könnyedén készíteni mágneses vevőcsalogató szalagcímet?

képet készítette Anikei / Shutterstock

Két irányból is megközelíthettem volna e témát. hiszen egy H1-es szalagcím ok, hogy legyen vevőcsalogató, de még optimalizált is legyen, hogy a Google robotocska ránk találjon…hm….már nehezebb kérdésként merül fel. Nem lehet csak egy megadott karakter darabszámú.  így röviden és tömören kell megfogalmaznunk úgy, hogy az figyelemfelhívó, mágnesként vonzó szalagcím legyen.

Itt van 5 egyszerű tipp, hogy segítselek az elindulásban

1.)  Próbáld ki a “hogyan…” típusú szalagcímeket

Az emberek szeretnek a kérdésekre válaszolni. Természetesen ez nem minden témában működik, de nagyon egyszerű létrehozni. Túl sokáig nem kell törni a fejedet rajta. Nagyon egyszerűen ezzel kezded a mondatot..vagy a magyar nyelvben a hogyan kifejezés nélkülözésével is interaktivitásra bírhatod weboldal látogatóidat.

Hogyan…..(ide írhatod a többi tartalmat)

Próbáld ki blogodban és meglátod, hogy reagálni fognak rá. Saját weboldalunkon is találkozhatsz pár hasonló szalagcímmel.

például:

Nagyon egyszerűen kérdőszó nélkül is nagyon egyszerű szalagcímeket kreálhatsz.

Hogyan lesz nagyobb forgalom blog marketing szalagcímekkel? :)

2.) Listák

Kimutatások szerint a 7 a bűvös szám, ami a legjobban hat az olvasókra. Ez egy varázslatos szám. Legyen lényegre törő, rövid, érdekes vagy kedves az olvasó számára. Ne legyen unalmas és bosszantó, nyomasztó a téma.

3.) Titkos információk feltárása

A szaftos sztorikat nagyon “zabálják” az olvasók. Ha még titkos is és ezt publikálják, hogy ez által mások is fel tudják használni, profitáljanak belőle, akkor nagyon érdekes lesz a szalagcím és mágnesként vonzza az olvasókat. Kíváncsiság felkeltése gyors kattintás eredményez!

Mi lehet az a tévhit és az a nagy titok?…..csábítóan hangzik így kattintani szeretnél és fogsz is. Ez egy erőteljes csábítás :)

4.) Megoldás a problémáidra

Én valójában ezt látom a leghatékonyabbnak jelenleg, persze mindig a kimutatásaid fogják elárulni, hogy melyik szalagcímű témádra klikkeltek és olvasták el, iratkoztak fel és reagáltak a legtöbben.

Nagyon bosszantó tud lenni, ha valamit nem tudunk. És itt van előttünk a megoldás. Biztos vagyok benne, hogy klikkelni fognak az olvasók. Pláne, ha értékes, hasznos és releváns a bejegyzés még meg is osztják, hiszen szeretnek segíteni az emberek egymásnak.

5.) Készíts gyorsan és egyszerűen….(ide a többi tartalom)

Nagyon felgyorsult a világ. Az emberek mindent gyorsan és egyszerűen akarnak megoldani. Ha valami egyerű, azt csak a bolond nem próbálja kié s olvassa el. Miért ne? :)

A fő cím mindent elárul. Ugye milyen egyszerű?

blog marketing szalagcím