INGYENES törzsvásárlói REGISZTRÁCIÓ
A DXN HÁLÓZATBA

Ahhoz, hogy vásárolni tudjál 25%-os kedvezménnyel,  egy ingyenesen törzsvásárlói regisztrációt el kell végezned a lenti űrlapon (az oldal alján találhatod meg).  Az ingyenes törzsvásárlói regisztrációval csak előnyeid lesznek.

1.zold_pipa Korlátlanul vásárolhatsz 25%-os kedvezménnyel DXN termékeket. Nincs havonta kötelező termékvásárlás. Az ingyenes regisztráció után a következő estleges vásárlást akkor bonyolítod le amikor csak Te akarod

2. zold_pipaKezedbe adunk egy webshop rendszert, amivel könnyen tudsz vásárolni DXN termékeket. Megismerheted a DXN cég online rendszerét 

3. zold_pipaTeljesen ingyen egy videó email küldő rendszert adunk ajándékba

 

Az alábbi módon tudod megkapni a fent felsorolt kedvezményeket:

  1. Az “Elküldés” gombra klikkelve az általad megadott email címedre a DXN cég egy aktiváló linket küld el, amelyre rá klikkelve aktiválnod kell majd az ingyenes regisztrációs kérelmedet. Kérlek, az ingyenes regisztrációhoz működő email címet adjál meg.
  2. Miután aktiváltad a regisztrációdat, újabb levelet fogsz kapni a magyar DXN cégtől. A levélben minden adatot megkapsz amivel betudsz lépni a saját DXN webshop boltodba. A webshop bolt, amivel a DXN magyarországi cége megajándékoz teljesen ingyenes.

A két lépést megmutatom videóban is. Kérlek nézd meg figyelmesen a 4 perces videókat. 

1. lépés: Ingyenes regisztráció aktiválása

2. lépés: Hogyan tudsz terméket vásárolni?

a csillaggal megjelölt mezőket kötelező megadni

Regisztrációs űrlap
* indicates required field

Meghajtja a Fast Secure Contact Form